Kula Bangga Dadi Wong Cerbon
Akademik

Kula Bangga Dadi Wong Cerbon

DINTEN BEBASAN!!! Sanese sinau basa inggris enggal dinten Rebo, SMAN 1 Gegesik ugi mboten klalen kangge nglestariaken basa mimie, Yaniku basa Cerbon. Dipandu dening mimi @iis_sholiha81 , siswa/i sareng2 nyrios bebasan enggal dinten Kemis.